Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Willa Kolorowa

Adres obiektu Kolejowa 13, 24-150 Nałęczów
 

Dodaj opinię
 


 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

tadeusz folta
Dodano: 2012-09-03
Pobyt od: 2012-08-25 do 2012-09-01
 
 
   

Bardzo dogodnie położony pensjonat z "ciepłą i domową atmosferą". Śniadania wspaniałe urozmaicone bardzo dobrymi domowymi konfiturami.


 
M.G.
Dodano: 2012-05-20
Pobyt od: 2012-05-14 do 2012-05-20
 

Polecam pobyt w Willi Kolorowej ze względu na przepyszne, tradycyjne,domowe jedzenie, gościnną atmosferę, dogodny dostęp do wszelkich atrakcyjnych miejsc Nałęczowa :)


 
Bożenna Kowalczyk
Dodano: 2012-01-24
Pobyt od: 2012-01-14 do 2012-01-21
 

spędziliśmy z wnukami bardzo miły tydzień, świetne jedzenie ,KONFITURA WINOGRONOWA REWELACJA ,MALINOWA RÓWNIEŻ, Pani Małgośia gosciom swoim nieba przychla ,dla wnuków robiła wczesniej śniadanie i zupę 2 godz przed drugim daniem.Wszystko super ,GORĄCO POLECAM


 
Renata - Jersey C.I.
Dodano: 2012-01-10
Pobyt od: 2011-12-30 do 2011-12-30
 

Wspanialy pobyt Sylwestrowy.Przepyszne dania dobrej polskiej kuchni. Dziekujemy za rodzinna atmosfere i cieple przyjecie. Ps.Wspaniala konfitura winogronowa!


 
Patrick - Grenoble
Dodano: 2012-01-10
Pobyt od: 2011-12-30 do 2012-01-02
 

On ettant francais je peux manger et decouvrire de tres bonne quisine polonaise! Je vous souhaite tres bonne continuation et j'espere que cela va dure logtemps. Merci beaucoup. Dziekuje


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie